Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014

Tα ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ σας προσφέρουν ολοκληρωμένη φροντίδα για το πρόσωπο και το σώμα με τη δύναμη της φύσης.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ σας προσφέρουν ολοκληρωμένη φροντίδα για το πρόσωπο και το σώμα με τη δύναμη της φύσης. Κάθε "σκεύασμα" που κρατάτε στο χέρι σας είναι "μοναδικό" αφού όλα φτιάχνονται σε μικρές ποσότητες για να είναι φρέσκα και αποτελεσματικά.

Και αυτό πραγματοποιείται με: • Υλικά που είναι από φυσικά συστατικά και πιστοποιημένα αιθέρια έλαια βιολογικής καλλιέργειας, ώστε να διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα και η αποτελεσματικότητα τους.
• Τα ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ μας παρασκευάζονται και συσκευάζονται στο εργαστήριο μας κάτω από πρότυπα υψηλής υγιεινής και ασφάλειας .
• Η συνεχή ερευνά πάνω στα προϊόντα μας έχει σαν αποτέλεσμα την κάλυψη των αναγκών της επιδερμίδας ,δίνει τη δυνατότητα να ανανεώνουμε διαρκώς τη σύνθεση των προϊόντων μας, ώστε να σας προτείνουμε όλο και πιο εξειδικευμένες προτάσεις ομορφιάς και φροντίδας.
• Την απόλυτα φυσική διαδικασία συντήρησής τους χωρίς προϊόντα ζωικής προέλευσης, parabens ως συντηρητικά, χρώματα ή ορυκτά λάδια.
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ… αποκλειστικά για εσάς!
• Για να καλύπτουμε τις δικές σας ανάγκες ομορφιάς και φροντίδας, παρασκευάζουμε στο εργαστήρι μας, ‘’Προσωπικά Καλλυντικά’’ που ανταποκρίνονται αποκλειστικά στις απαιτήσεις της δικής σας επιδερμίδας. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία σας επικοινωνήστε μαζί μας στο email μας : kallyntikaxeiropoihta@gmail.com. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. 

Με εκτίμηση 
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

1 σχόλιο:

 1. Hey,
  I really like your lovely Blog. Do you want to follow each other via GFC?
  If yes tell me and i follow you back, honey :)

  Greetings from Germany
  www.sophias-fashion.blogspot.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή