Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013

Tα ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ σας προσφέρουν ολοκληρωμένη φροντίδα για το πρόσωπο και το σώμα με τη δύναμη της φύσης. Κάθε "σκεύασμα" που κρατάτε στο χέρι σας είναι "μοναδικό" αφού όλα φτιάχνονται σε μικρές ποσότητες για να είναι φρέσκα και αποτελεσματικά.
Και αυτό το πραγματοποιείται με: 
• Υλικά που είναι από φυσικά συστατικά και πιστοποιημένα αιθέρια έλαια βιολογικής καλλιέργειας, ώστε να διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα, η αποτελεσματικότητα τους.
• Τα ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ μας παρασκευάζονται και συσκευάζονται στο εργαστήριο μας κάτω από πρότυπα υψηλής ασφάλειας και υγιεινής.
• Η συνεχή ερευνά πάνω στα προϊόντα μας έχει σαν αποτέλεσμα την κάλυψη των αναγκών της επιδερμίδας ,μας δίνει τη δυνατότητα να ανανεώνουμε διαρκώς τη σύνθεση των προϊόντων μας, ώστε να σας προτείνουμε όλο και πιο εξειδικευμένες προτάσεις ομορφιάς και φροντίδας.
• Την απόλυτα φυσική διαδικασία συντήρησής τους χωρίς προϊόντα ζωικής προέλευσης, parabens ως συντηρητικά, χρώματα ή ορυκτά λάδια.
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ… αποκλειστικά για εσάς!
• Για να καλύπτουμε τις δικές σας ανάγκες ομορφιάς και φροντίδας, παρασκευάζουμε στο εργαστήρι μας, ‘’προσωπικά Καλλυντικά’’ που ανταποκρίνονται αποκλειστικά στις απαιτήσεις της δικής σας επιδερμίδας. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία σας επικοινωνήστε μαζί μας στο email μας : kallyntikaxeiropoihta@gmail.com. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. 

Με εκτίμηση 
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου